به گزارش رویداد ایران از قم،سید مهدی حسینی با اشاره به برگزاری این جشنواره به میزبانی قم، اظهار کرد: از امسال تا چهار سال آینده قم میزبان این جشنواره خواهد بود و کانون هنر شیعی اجرای این جشنواره را بر عهده گرفته و بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، حوزه هنری و سازمان فرهنگی شهرداری قم حامیان این جشنواره هستند.
وی اضافه کرد: چهار کارگاه متناسب با موضوعات جشنواره گرافیک پیشبینی شده که کارگاه نخست پوستر رضوی است که از سوم تا پنجم اسفندماه در قم برگزار میشود و در این کارگاه بیشتر به دنبال این بودیم تا از افرادی که تا به امروز تجربه شرکت در چنین کارگاههایی را نداشتند، میزبانی کنیم.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی از بررسی رزومه 380 هنرمند طراح برای حضور در کارگاه پوستر رضوی خبر داد و گفت: در نهایت یکصد نفر از شهرهای مختلف کشور از جمله اصفهان، بندرعباس، خوزستان، ایلام، یاسوج، فارس، مشهد، تهران، البرز، قزوین و یزد در این جمع حضور یافتند و بیشترین افرادی که در این کارگاه حضور دارند به استانهای اصفهان، قم و خراسان رضوی اختصاص دارند.
حسینی از زیارت حرم حضرت معصومه(س) و برگزاری کارگاه سوژهیابی و ایدهیابی با حضور اساتید مطرح به عنوان برنامههای انجام شده برای هنرمندان گرافیست در روز نخست کارگاه یاد کرد و گفت: احادیث رضوی که مرتبط با شرایط حال کشور است به عنوان موضوعات اصلی هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: شاعرانی از جمله سید جواد شرافت، سید علی نقیب و هادیمنش و حامد حجتی در کنار هنرمندان قرار میگیرند تا بر اساس احادیث مورد نظر کلید واژهها را تعریف کنند و پوسترهای تولیدی هنرمندان با استفاده از این کلید واژهها بتواند پیام احادیث را آسانتر به مخاطب ارائه کند.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی عنوان کرد: روز نخست کارگاه پوستر رضوی به ایدهیابی اختصاص یافت و تولید آثار با حضور اساتید مطرح کشوری دنبال شده است.
وی با تأکید بر اینکه جشنواره رضوی تولید محور است، گفت: آثار تولید شده در کارگاه پوستر برای رقابت در جشنواره رضوی درنظر گرفته شده است و افرادی در کارگاه حضور یافتهاند میتوانند از این فرصت برای بهرهمندی از توان اساتید استفاده کنند.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی مطرح کرد: کارگاه دوم جشنواره ملی گرافیک رضوی تصویرسازی است که از تاریخ دهم تا دوازدهم اسفندماه در تهران برگزار میشود و در این کارگاه نیز 100 هنرمند با موضوعات داستانهای رضوی از سراسر کشور به تولید اثر خواهند پرداخت.
وی از برگزاری کارگاه رشته کارتون طی روزهای چهارم و پنجم اردیبهشتماه 1402 در کرمانشاه و کارگاه رشته کتیبه و پرچم از چهارم تا هفتم اردیبهشتماه سال 1402 در مشهد خبر داد و گفت: مهلت پایان ارسال آثار تا دوم اردیبهشتماه است و افرادی که در کارگاهها شرکت میکنند تا 15 اردیبهشتماه زمان خواهند داشت که آثار خود را ارائه دهند و باید قبل از بیستم اردیبهشتماه 1402 داوری آثار را انجام دهیم تا بتوانیم تا قبل از دهه کرامت کار را به پایان برسانیم.
کارگاه پوستر رضوی بهعنوان یکی از سلسله برنامههای هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی از چهارشنبه سوم اسفندماه کار خود را در مجتمع حضرت معصومه(س) شهر قم آغاز کرده و تا جمعه پنجم اسفندماه با حضور هنرمندان کشوری به فعالیت خود ادامه میدهد.
برگزاری کارگاه پوستر رضوی با حضور یکصد هنرمند گرافیست در قم
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی با بیان اینکه این جشنواره در رشتههای پوستر، کارتون، تصویرسازی، پرچم و کتیبه برگزار میشود، گفت: برای هر کدام از این رشتهها کارگاههایی برگزار میشود که در کارگاه پوستر رضوی از میان 380 داوطلب 100 هنرمند انتخاب شده و حضور یافتهاند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران